Over ons

widget_over_right

Door twintig jaar als versmanager en inkoper van verse producten heeft Rolf een zeer brede kennis van versproducten. “In de winkel houd ik me vooral bezig met de inkoop en presentatie hiervan, HACCP en kwaliteitscontrole is een must en weerspiegelt zich in constante kwaliteit en versheid.”

De ervaring die Nico heeft komt, doordat hij veertien jaar als financiële man en hoofd food & beverage controller hebt gewerkt. “Ik werkte veel met versproducten, vandaar heb ik een brede kennis opgebouwd. In de winkel houd ik me vooral bezig met personeelszaken en de administratie, een perfecte combinatie.”

In augustus 2002 besloten wij onze banen op te zeggen en Wij kochten een bestaande kaas- vleeswarenwinkel aan het Sierplein. In december van dat jaar liepen We mee in de winkel om kennis te maken met de klantenkring. Op 15 januari 2003 openden Wij onze deuren en werd de bezem door het hele assortiment gehaald. Wij veranderden de naam in Casa Deli en voegden buitenlandse kazen en producten van eigen import uit Frankrijk en Italië toe. Het assortiment bestaat tegenwoordig uit kazen en vleeswaren uit binnen- en buitenland, pasta, olijfolie, vinaigrette, tapas, patés, wijnen en nog veel meer.

“Als je onze winkel binnenkomt, hopen wij dat het water je in de mond loopt
en dat je niet weet wat je zult kiezen je moet gewoon trek krijgen en dan zijn wij er.”
Rolf Lattik en Nico Rozekrans.

Cadeaupakketten

widget_cadeaupakket

Catering

widget_catering

Assortiment

widget_assortiment